Om oss

Mellem Bygg og Interiør er en tradisjonsrik familiedrevet byggevareforretning i Nord-Odal, og din lokale BYGGFAG-butikk.  Bedriften startet opprinnelig som en ren jernvareforretning på Sand sentrum i 1992. Året etter startet vi også med bygg- og trelastvarer, men i egne lokaler utenfor sentrum. I dag er jernvareforretningen og bygg- og trelast samlet under samme tak i Stubben 2, 2120 Sagstua.

Din lokale BYGGFAG-butikk

Mellem Bygg og Interiør er totalleverandør og har alt du trenger til hus- og hyttebygg, innerom og uterom. Som en del av BYGGFAG-kjeden har vi et rikt utvalg av trelast, byggevarer, interiør, redskap, verktøy, vinduer og dører. Vi har også et godt utvalg av ovner, maling, hageredskaper, belegningstein og støttemurer. Vi i Mellem Bygg og Interiør er stolte over å være en konkurransedyktig lokal aktør i byggevarebransjen.

I jernvareavdelingen har vi et bredt utvalg av småverktøy, gaveartikler, kjøkkenredskaper, kasseroller, pyntegjenstander og gaveartikler.

Mellem Bygg og Interiør drives i dag av søsknene Tommy og Mona Mellem. Vi og våre to kundebehandlere, Anne Ingvaldsen og Daniel Dalen, står alltid til din tjeneste.

Bare spør oss om det er noe du lurer på!