Kvalitetsvinduer, dører og terrassedører

De fleste har utgang til terrassen fra stua. Da er det også hyggelig med ei terrassedør som passer inn i interiøret. – Hos oss i Mellem Bygg og Interiør har vi flere lekre nyheter å vise deg, og vi er definitivt konkurransedyktig på pris, både på dører og vinduer sier Tommy Mellem. 

Se våre nyheter

Med lekre dører og vinduer setter du prikken over i’en på boligen din. Årets modeller av terrassedører har designmessig fått et kjempeløft. Du vil garantert finne en terrassedør som passer til huset ditt hos oss.

Velger du riktige vinduer og dører til huset øker boligen din både i kvalitet og verdi. Dårlige vinduer og dører gir dårlig innemiljø i huset. Riktig valg av vinduer og dører vil bety mye for framtidige kostnader til vedlikehold og ikke minst fyringsutgifter vinterstid.

Nye vinduer isolerer bedre

– Det er ikke så mange som tenker på at punkterte vinduer stjeler mye av innevarmen når du fyrer om vinteren. Et punktert vindu har ingen isoleringsevne lenger. Har du flere punkterte vinduer i boligen din vil du merke det på fyringsutgiftene. Det er med andre ord en god investering i å bytte ut gamle vinduer og dører.

Tre, aluminum og pvc

Flere og flere legger nå vekt på vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. I Norge har vi lange byggetradisjoner i tre. Et trevindu krever mye vedlikehold. Derfor har både vinduer med aluminiumsramme og pvc blitt populære. Har du spørsmål om hvilke fordeler de ulike materialene har – stikk innom vår butikk for en trivelig fagprat. Vi har kunnskapen.

KONTAKT OSS